Проте, як заздалегідь визначити свої вподобання?
Це досить просто, ми допоможемо! Поглибимося у деталі, користуючись конкретними прикладами з особистого досвіду, отриманого з понад тонни виготовленої рибки для рибних замовлень.
Спершу визначте свої власні пріоритети та замовте в'ялену рибу, обираючи за вказаними характеристиками. ⬇️
🔹Суха чи мокра
- Якщо ви віддаєте перевагу мокрій рибі, рекомендуємо великий розмір рибки бо саме він дозволяє зберігати більше вологи
Якщо ви любите оселедця, то рекомендуємо спробувати Чехонь (жирненька, пружня, справжня рибна ковбаска)
🔹Для любителів сушеної риби підходять менші розміри тарані, які мають більшу сухість та виражений смак.
А коли хочеться щось сухого морського можна звернути увагу на - Корюшку , або Бичка .
СУХЕНЬКА ТАРАНЬ | МОКРЕНЬКА ТАРАНЬ, невже така велика різниця ?
- Сухенька тарань
Ідеальна для тих, хто віддає перевагу текстурі і смаку сухої риби, щоб не капало.
- Мокренька тарань
Більш волога, ароматна та жирна, ідеальна для поціновувачів ніжного м'яса та насиченого смаку.
Ця інформація базується на досвіді споживання, виготовлення та аналізі виготовленої рибки і точно допоможе вам зробити правильний вибір смачної в'яленої риби. А якщо залишились питання - пишіть нам їх у месенджери.
Телеграм - @ryba_kavun_kherson