Найсмачніша сушена риба - та, яка подобається вам.
обирай рибку саме так і вам завжди буде смачно

Проте, як заздалегідь визначити свої вподобання? 

Це досить просто, ми допоможемо! Поглибимося у деталі, користуючись конкретними прикладами з особистого досвіду, отриманого з понад тонни виготовленої рибки для рибних замовлень. 

 Спершу визначте свої власні пріоритети та замовте в'ялену рибу, обираючи за вказаними характеристиками. ⬇️


🔹Суха чи мокра

- Якщо ви віддаєте перевагу мокрій рибі, рекомендуємо великий розмір рибки бо саме він дозволяє зберігати більше вологи

Підлящ 

Велика тарань з ікрою

Мега велика тарань 

Лящ з ікрою 

Якщо ви любите оселедця, то рекомендуємо спробувати Чехонь (жирненька, пружня, справжня рибна ковбаска)

🔹Для любителів сушеної риби підходять менші розміри тарані, які мають більшу сухість та виражений смак. 

Тарань середня 

Тарань з ікрою

Синець 

А коли хочеться щось сухого морського можна звернути увагу на - Корюшку , або Бичка .


СУХЕНЬКА ТАРАНЬ | МОКРЕНЬКА ТАРАНЬ, невже така велика різниця ? 




- Сухенька тарань

 Ідеальна для тих, хто віддає перевагу текстурі і смаку сухої риби, щоб не капало.


- Мокренька тарань

 Більш волога, ароматна та жирна, ідеальна для поціновувачів ніжного м'яса та насиченого смаку.


Ця інформація базується на досвіді споживання, виготовлення та аналізі виготовленої рибки і точно допоможе вам зробити правильний вибір смачної в'яленої риби. А якщо залишились питання - пишіть нам їх у месенджери. 

Телеграм - @ryba_kavun_kherson


Що впливає на смак солоної в'яленої риби?